Govimmo blog

10
feb

2 nieuwbouw appartementen te Sint-Joris !

Weldra start de verkoop van een kleinschalig project te Sint-Joris. 

Deze Residentie Sint-Joris bestaat uit een gelijkvloers appartement met tuin/terras en carport en een duplex appartement met terras en standplaats. 

Meer info ? Bel 0476 34 64 44 !

06
aug

Residentie Binnenhof Ter Koest

Royaal wonen op een toplocatie ! Een nieuwbouwproject uniek in zijn soort...stijlvol en klassiek. Gelegen vlakbij het centrum van Stevoort en op korte afstand van Hasselt !
Geniet volop van het leven in één van deze 14 prachtige pastorij appartementen en 3 pastorijwoningen. De ruime appartementen zijn aan de voorzijde en zijkant allen gericht op het prachtig ontworpen gemeenschappelijk binnenhof. De 3 woningen hebben een mooi landelijk uitzicht. Afwerking op maat, energiezuinig, veel daglicht en functioneel zijn enkele begrippen van deze unieke appartementen en woningen. De toekomstige eigenaars kunnen tevens genieten van het prachtig binnenhof en voldoende parkeergelegenheid! 

Ga naar de website

 

08
Jul

Van uw woning, appartement of grond?

De waarde van uw woning, grond of appartement is afhankelijk van verschillende factoren zoals ligging, staat van het eigendom, grootte, erfdienstbaarheden etc..

Wenst u de venale waarde ( normale realistische verkoopswaarde ) van uw eigendom te kennen en wilt u geen enkel risico lopen dat u de waarde van uw eigendom te laag schat, dan kan u beroep doen op het deskundig advies van onze schatters !